Selma KÜÇÜK

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından, merhum Ali Küçük’ün eşi, merhum Yaşar Özkaya ve merhume Emine Özkaya’nın kızları, Menşure Turan, Azbiye Yelmez, Semra Kezik ve Nuran Arslan’ın kardeşleri, Sibel Karlıdağ, Ender Küçük ve Mustafa Küçük’ün anneleri, Erkan Karlıdağ’ın kayınvalidesi Selma Küçük (63) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü ikindi namazının ardından Yukarı Zaferiye Mahallesi Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ahmet SÜRÜCÜ

Paşayiğit Mahallesi halkından, Mürvet Sürücü’nün eşi, Hüseyin Sürücü ve İsmail Sürücü’nün babaları, Simge, Ahmet ve Barlas’ın dedeleri Ahmet Sürücü (86) vefat etti.

Cenazesi dün öğle namazının ardından Paşayiğit Mahallesi Mezarlığı’nda defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yusuf OLGUN

Cumhuriyet Mahallesi halkından, Necla Olgun’un eşi, Engin, Ayşe, Sezgin ve Kader’in babaları Yusuf Olgun (77) vefat etti. Cenazesi dün Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi ile yakınlarına başsağlığı dileriz.

Süleyman GİDİ

Çamlıca köyü halkından, merhum Osman Gidi ve Şerife Gidi’nin oğulları, Kaniye Gidi’nin eşi, merhum Gürsel Gidi, Fatma Duran ve Hatice Meriç’in ağabeyleri, Göker Gidi’nin amcası Keşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden emekli Süleyman Gidi (64) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Çamlıca Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.