Nevim GÜNAL

Keşan halkından merhum Süleyman Güral’ın eşi, Özer, Güler, merhum Önder, Özcan ve Deniz’in anneleri Nevim Günal vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz Pazar günü öğle namazının ardından Özkaya Cami’nden alınarak, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesi ile yakınlarına, sabır ve başsağlığı dileriz.

Şükran UĞUR

Keşan halkından terzi Arif Uğur’un eşi, öğretmen Bülent Uğur, Belgin Uğur, kırtasiyeci Hakan Uğur ve Selçuk Uğur’un anneleri, öğretmen Hanife Uğur, Muammer Alan ve Serpil Uğur’un kayınvalideleri Şükran Uğur vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz Pazar günü öğle namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Filiz DEMİRCİ

Rafet ve Yesire Demirci’nin kızları, Ahmet Demirci, Ergün Demirci, Emine Taşçı, Meral Demirci ve Hayriye Katırcıoğlu’nun kardeşleri Filiz Demirci vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Osman HELVACIOĞLU

Keşan halkından, merhum Mustafa ve Hatice Helvacıoğlu’nun oğulları, merhum İbrahim Helvacıoğlu’nun kardeşi, Nevin Helvacıoğlu’nun eşi, İsmail ve Hüseyin Helvacıoğlu ile Reyhan Küçük’ün babaları, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Faik Helvacıoğlu ve Türkan Süzgün’ün amcaları Osman Helvacıoğlu vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Karaağaç Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.