Güllüzar Korkmaz

Yenimescit Mahallesi halkından Merhum Kurban ve Ayşe Bulut' un kızı, Zümbül Kenar, Selma, Mehmet, Apdullah Korkmaz' ın annesi, Dursun Korkmaz' ın eşi, Güllüzar Korkmaz Hakk' ın rahmetine kavuştu. Güllüzar Korkmaz, dün, ikindi vaktinden sonra kılınan cenaze namazının ardından İki Şerefeli Çarşı Camii' nden alınarak Asri Mezarlık' ta toprağa verildi. Merhume' ye  Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.  

Hasan Koç

Aşağı zaferiye Mahallesi halkından Fatma Koç' un eşi, Hakan, Ali Koç ve Sevinç Gül'ün babaları, Hasan Koç Hakk'ın rahmetine kavuştu. Hasan Koç, dün, ikindi vaktinden sonra kılınan cenaze namazının ardından Sarayavluları Camii'nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı' nda toprağa verildi. Merhum'a Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.

Fatma Zikriye Harmanlı

Saatçi Mehmet Harmanlı, Foto Metin Harmanlı, Merhum Zihni Harmanlı ve Yıldız Elkutlu'nun anneleri, Saatçi Ahmet Harmanlı ve Melek Harmanlı'nın babaanneleri, Merhum Fırıncı Ahmet Harmanlı'nın eşi, Fatma Zikriye Harmanlı Hakk'ın rahmetine kavuştu. Fatma Zikriye Harmanlı, dün, öğle vaktinden sonra kılınan cenaze namazının ardından Hersekzade Ahmet Paşa Camii'nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Merhume' ye  Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.