Nadir YAMAN

Sazlıdere Köyü halkından, merhum Rıza Yaman’ın eşi, Emine Engin, Hatice Baş, Mehmet Yaman, Ahmet Yaman, Mukadder Baş ve Ayşen Talçın’ın anneleri Nadir Yaman (87) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Sazlıdere Köyü’ünde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hüseyin BÜYÜKAKGÜL

Cumhuriyet Mahallesi halkından, merhume Fehime Büyükakgül’ün eşi, İbrahim Büyükakgül, Ümit Büyükakgül, Fevziye Çevik ve Bayramiye Gülbaz’ın babaları, merhum Mazlum, Mehmet, Ahmet ve Düner’in ağabeyleri sabunculardan Hüseyin Büyükakgül (89) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Hacı Mümine Özkaya Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Zeynep KORKMAZ

Merhum Hasan Korkmaz’ın eşi, Hasan, İsmail ve Hüseyin Korkmaz ile Nurgül Aydın’ın anneleri, Kemal, Kenan, Aylin, Selen, İlayda ve Yıldız’ın babaanneleri, Benay ve Berkay’ın anneanneleri Zeynep Korkmaz vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.