Hüseyin ENGİN

Çamlıca Köyü halkından, merhum Cevat Engin ve Sabriye Engin’in oğulları, İsmail Engin, Esra Engin, Serdar Kaya ve Esra Kaya’nın babaları, Toprak ve Duru Türkü’nün dedeleri, emekli öğretmen merhum Semiha Engin’in eşi emekli öğretmen Hüseyin Engin vefat etti.

Cenazesi geçtiğimiz pazar günü ikindi vakti namazının ardından namazının ardından Çamlıca’da toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İbrahim SAVRIN

Keşan eşrafından, Nurettin Savrın ve Akgül Savrın’ın oğulları, Hakan, Selami ve Yücel Savrın’ın kardeşleri, Hakan Savrın’ın babası olan İbrahim Savrın (43) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz pazar günü öğle namazının ardından İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İsmail BABACAN

Keşan eşrafından, merhum Mustafa Babacan ve Hamiyet Babacan’ın oğulları, Nesrin Biçen, Osman Babacan ve Neşe Babacan’ın kardeşleri, Filiz Babacan’ın eşi, Volkan, Tayfun, Muhammed ve Sıla Babacan’ın babaları İsmail Babacan vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz Pazar günü öğle namazının ardından Aşağı Zaferiye Mahallesi Cami’nde alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hanife AYDIN

Keşan halkından, DSİ emeklisi Hasan Aydın’ın eşi, Hatice Şen, Hülya Aydın ve Recep Aydın’ın anneleri, Gizem Nur, Tufan ve Gülnihal Şen’in anneanneleri, Berkay Aydın ve Benay Aydın’ın babaanneleri Hanife Aydın (76) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz Pazar günü öğle namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ali Rıza ENGİN

Keşan eşrafından, Altınyazı Köyü halkından Vildan Engin’in eşi, Bircan ve Gülçin Engin’in babaları Ali Rıza Engin (67) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz pazar günü öğle namazının ardından Tahta Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma TAY

Sazlıdere Köyü halkından, merhum Bekir Tay’ın eşi, Nermin Yavuz ve Ali Tay’ın anneleri, Alev Yavuz’un anneannesi, Barış Tay ve Hüseyin Tay’ın babaannesi Fatma Tay vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Sazlıdere’de defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaniye BATUR

Büyük Cami Mahallesi eşrafından, merhum İbrahim Batur’un eşi, Fahri Öztürk’ün ablası, Ünsal Batur, Hatice Konuk ve Sevinç Büyükkayhan’ın anneleri, İrfan Konuk, Metin Büyükkayhan ve Ürküş Batur’un kayınvalideleri Kaniye Batur vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve başsağlığı dileriz.

Sıdıka ÖZTÜRK

Vakıf Köyü halkından merhum Nazif Öztürk’ün eşi, Hüseyin, Niyazi, Nazmi, Ertan Öztürk, Enise Akıncı ve Neşe Doğan’ın anneleri Sıdıka Öztürk vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Vakıf Köyü’nde defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.