Rahmiye KARASAKAL

İspat Cami Mahallesi halkından, Halil Karasakal’ın eşi, Bahri, Sadettin Yılmaz ve Yüksel Yalı’nın ablaları, Kamuran ve Özlem’in anneleri, Ufuk ve Birol’un kayınvalideleri Rahmiye Karaksakal (71) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz Pazar günü öğle namazının ardından Karaağaç Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ayşe Ayşen ARAS

Keşan eşrafından, merhum Mustafa Kireççiler ve merhume Melahat Kireççiler’in kızları, Yaşar Kireççiler’in ablası, Simla Çömezoğlu, Fulya Koca ve Kürşad Aras’ın anneleri, Vefa Çömezoğlu ve Ercan Koca’nın kayınvalideleri, Avukat Yaşar Aras’ın eşi Ayşe Ayşen Aras (70) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz Pazar günü öğle namazının ardından Yeni Cami’de alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma DESTE

Karlıköy halkından, cambaz Süleyman Deste’nin eşi, Gülşen Çayır, Gülseren Şengün ve Ali Deste’nin anneleri Fatma Deste (73) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz Pazar günü öğle namazının ardından Karlıköy’de toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet ŞİLİT

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından, eski muhtar Sami Şilit ve Zeynep Şilit’in oğulları, Sabriye Şilit’in eşi, Ceren ve Seren Şilit’in babaları Mehmet Şilit vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Saray Avluları Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hatice GÜLCAN

Keşan eşrafından, merhum İbrahim ve Keziban Çağlar’ın kızları, merhum parkçı Hüseyin Gülcan’ın eşi, Şadan Beyazıt, Ayşe Çınar ve Hasan Gülcan’ın anneleri, Necip Beyazıt, Sami Çınar ve İlkay Gülcan’ın kayınvalideleri Hatice Gülcan vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Tahta Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Gülseren YÖRÜK

Keşan halkından iş insanı Ahmet Yörük’ün eşi, Evrim ve Evren Yörük’ün anneleri olan Gülseren Yörük vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Saray Avluları Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet,  ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.