Necibe YİNELEK

Yenimescit Mahallesi halkından, merhum Hüseyin ve Zarife Vardar’ın kızları, Barış, İbrahim ve Resmi Yilelek‘in anneleri, Atiye Özdemir, Necmiye Gül, Nesrin Vardar ve Yurdagül Çabuk’un ablaları, Yaşar Özdemir, Salim Gül ve Cüneyt Çabuk’un baldızları Necibe Yinelek vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habibe ÇENBELİ

Keşan halkından, Veli Küskü ve Zeynep Küskü’nün kızları, merhum Hüseyin Çenbeli’nin eşi, merhum İsmail Küskü, Narin Katrancı, Sevim Kalaycı, Behiye Keskin, Remziye Uçan, Filiz Enis ve Cevat Eriş’in ablaları Habibe Çenbeli vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Naciye DURAN

Küçükdoğanca Köyü’nden, Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından Mehmet Duran’ın eşi, Emine Aksoy, Zülfiye Yıldırım, Yalçın Duran ve merhum Zeki Duran’ın anneleri Naciye Duran vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Saray Avluları Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.