Niyazi BAĞCIOĞLU

Yenimuhacır halkından merhum İbrahim ve Fatma Bağcıoğlu'nun oğlu, merhum Zeynep Bağcıoğlu'nun eşi, Fatma Devecioğlu, Şaban Bağcıoğlu ve Ayşe Alabak'ın babaları, Mehmet Devecioğlu, Feridun Alabak ve Hatice Bağcıoğlu'nun kayınpederleri, Ergin, Hasan, Çiğdem, Ceren, Aylin ve Elif'in dedeleri Niyazi Bağcıoğlu vefat etti. Cenazesi dün Yenimuhacır Beldesi'nde defnedildi. Merhuma Alllah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nilüfer SÖNMEZ

İzzetiye Mahallesi halkından merhum Sedat Sönmez'in eşi, Tuğba Ertaş, Emel Doğan, Kadir Güngören'in anneleri Nilüfer Sönmez vefat etti.  Cenazesi dün ikindi namazının ardından İzzetiye Mahallesi'nde toprağa verildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nihat TOZ

Kalealtı eşrafından DSİ emeklisi eski pazarcılardan Ayşe Toz'un eşi, Cihat Toz, Bedriye Gül, Hanife Akça'ın babaları, Eser Toz, Ali Gül, Amil Akça'nın kayınpederleri, Nihat, Güliz Toz, Salih, Sedrtaç Gül, Büşra, Aydın Akça'nın dedeleri Nihat Toz vefat etti. Cenazesi dün Cin Ali Caddesi'ndeki evinden alınarak Enez Yolu Mezarlığı'na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mürvet GİZLENCİ

Keşan eşrafından İspat Cami Mahallesi'nden merhum Abalı İbrahim Gizlenci'nin eşi, Ahmet, Ayşe, Metin'in anneleri, Selin, İbrahim'in babaanneleri, Aysun ve Hakan'ın anneanneleri Mürvet Gizlenci vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Karaağaç Cami'nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet ÇELEN

Yeşilköy (Karatepe) Köyü’nden merhum Salih ve Pembe Çelen oğlu merhum Oto Orhan Çelen ve Nilgün Çelen, Salih Çelen, Nalan Ölmez ve Figen Karataşoğlu’nun babaları, Metin Ölmez ve Tamer Karataşoğlu’nun kayınpederleri, Onur Batuhan Çelen ve Olgu Karataşoğlu'nun dedeleri sünnetçi Mehmet Çelen vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Çamlıkent Cami'nden alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.