Fatma YAĞCIOĞLU

Merhum Mehmet ve Asiye Tiryakioğlu’nun kızı, merhum Sadık Salih Yağcıoğlu’nun eşi, Hanife Akgül, Hatice Bozkurt ve Ahmet Ayğcıoğlu’nun annesi, Hüseyin Akgül, merhum İsmail Bozkurt ve Nevin Yağcıoğlu’nun kayınvalideleri Fatma Yağcıoğlu vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yenimuhacir’de toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma ALTINKAPAK

Siğilli Köyü halkından merhum Niyazi Altınkapak’ın eşi, Mehmet, Mustafa, Semra, Ayfer, Gülşen, Nesibe, Emine ve Nigar’ın anneleri Fatma Altınkapak (86) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Siğilli’de defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Semahat ÖZDEMİR

Yayla Köyü halkından merhum Hüseyin Özdemir’in eşi, Vehpi, Hüseyin, Seyfi ve Daim Özdemir’in anneleri, Aslı, Nazlı ve Fedai’nin anneanneleri Semahat Özdemir vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yayla Köyü’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sadullah AFAT

Keşan eşrafından Alp ve Anıl Afat’ın babaları, Bakiye Afat’ın eşi, Nilüfer Afat ve Melek Afat’ın kayınpederleri, Arda ve Aras Afat’ın dedeleri Sadullah Afat vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yenimahalle’deki evinden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.