AHMET YÜCEL

Keşan eşrafından Nafiye Yücel’in eşi, Ayşe Kayabaşı, Aysel Kurak, Aysun Çakal ve Kader Özal’ın babaları, Ali Kayabaşı, Hasan Kurak, Ergün Çakal ve Orhan Özal’ın kayınpederleri Ahmet Yücel vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğle namazının ardından Ahmet Paşa Hersekzade Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ŞAHSİNE KARASU

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından merhum Ali Karasu’nun eşi, Ali Rıza, Mümin, Ethem ve Metin Karasu’nun anneleri Şahsine Karasu vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğle namazının ardından Saray Avluları Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’na defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İLYAS GÜMÜŞ

Keşan halkından Bedriye Gümüş’ün eşi, Pınar, Suzan, Aysun, Sevgi ve Ferit’in babaları İlyas Gümüş vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Hacı Mümine Özkaya Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilleriz.

HASAN GÜL

Keşan halkından merhum Hasan ve İsmet Gül’ün oğlu, Mülazım, Niyazi, Muzaffer, Müzeyyen, Şahver, Sevim ve Sümbül’ün kardeşleri, Nuray, Esen, Ümmüş ve Hasan Gül’ün babaları Hasan Gül vefat etti. Cenazesi dün öğlen namazının ardından Enez Cami’nden alınarak Enez Mezarlığı’nda defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.