Selahattin Bağcı

İspat Cami Mahallesi'nden merhum Salim ve merhume Naciye Bağcı'nın oğlu merhum Hüseyin ve Necdet Bağcı'nın kardeşi, Zeynep Bağcı'nın eşi, Tolgahan ve Barış Bağcı'nın babaları sanayi eşrafından Selahattin Bağcı (58) hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi dün, ikindi namazına müteakiben Tahta Camiiden alınarak Asri Mezarlığa defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmeti kedereli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Selahattin Opçin

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından merhum Kamil ve merhume Emine Opçin'in oğlu, Şadan, Sabriye ve Kıymet Opçin'in ağabeyi ve Mevlüde Opçin'in eşi, Metin, Nihal ve Ayla Opçin'in babaları sanayi eşraflarından Selahattin Opçin (77) hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi dün, ikindi namazına müteakiben İki Şerefli Camii'den alınarak Enez Yolu Mezarlığı'na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Bayram Ali Büyüm

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkından Huriye, Necmiye, Şadan, Yaşar, Ersin'in babaları, Nevin Büyüm'ün kayınpederi Bayram Ali Büyüm (85) hakkın rahmetine kavuştu. Cenazsi dün, öğle namazına müteakiben Yörüker Camii'nden alınarak Enez Yol Mezarlığı'na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Remzi Balkan

Uzunköprü Haliç Köyü halkından merhume Şerif Balkan'ın eşi, Cavit Balkan ve Vahit Balkan'ın babaları, Ümran Balkan ve Ayşe Balkan'ın kayınpederleri, Cevati, Ali, Orçun Balkan'ın dedeleri Remzi Balkan (89) hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi dün, öğle namazına müteakiben Uzunköprü Alıç Köyü Mezarlığı'na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.