FETHİYE HINÇAL

Dişbudak Köyü halkından merhum İsmail Bostancı ve Nuriye Bostancı’nın kızları, İskender Hınçal’ın eşi, Orhan ve Melis’in anneleri, Kıymet Hınçal’ın gelini, Ayşe Tek, İsmail Botancı, Cemile Yılmaz ve Bekir Bostancı’nın kardeşleri Fethiye Hınçal vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

AYŞE KARACAN

Yenimuhacir halkından merhum Ethem ve merhume Hayriye Ordu’nun kızı, merhum Hüseyin Karacan’ın eşi, Beste Bizkurt'un anneannesi Fatma ve Serpil Karacan’ın anneleri Ayşe Karacan vefat etti.Cenazesi dün ikindi namazının ardından Kale Cami’nden alınarak Yenimuhacir belde mezarlığında defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

AYSEL VARDAR

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkından Rahim Vardar ve merhume Rabia Vardar’ın kızları, merhum Muzaffer Vardar ve Naci Vardar’ın anneleri, Murat Vardar ve Nadi Vardar’ın kardeşleri Aysel Vardar vefat etti. Cenaze dün Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.