ALİ ÖZDEMİR

Cumhuriyet Mahallesi halkından Bilgin ve Sezgin Özdemir’in babaları, Ayşe Özdemir’in eşi Ali Özdemir (85) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz perşembe günü ikindi namazının ardından Danişment Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ZEHRA KORKMAZ

Mustafa Kemal Paşa halkından Bulgaristan göçmenlerinden Hüseyin Korkmaz’ın eşi, Sunay, Gülser ve Sevcan’ın anneleri Zehra Korkmaz (76)  vefat etti. Cenazesi dün öğlen namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

BAHATTİN ÖZZADE

Malkara Haliç Köyü halkından merhum Rıza Özzade ve merhume Hatice Özzade’nin oğulları, merhume Emine Özzade’nin eşi, merhum Hayrettn Özzade, Nurettin Özzade, Saadettin Özzade ve Sebahattin Özzade’nin babaları, Rıza Özzade, Gürbüz Özzade, Aydın Özzade, Dilek Özzade, Özgür Şapçı ve Umut ÖZzade’nin dedeleri Bahattin Özzade (98) vefat etti. Cenazesi dün öğlen namazının ardından Malkara Haliç Köyü’nde defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HAVVA KARACA

Maltepe Köyü halkından merhum Emin Karaca’nın eşi, Emine, Aliye, Sevdiye, Hilmiye, Mediha, Salih ve Ali’nin anneleri Havva Karaca (78) vefat etti. Cenazesi dün öğlen namazının ardından Maltepe Köyü’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başağlığı dileriz.

ULVİYE ÇAKIRLI

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından Orman Şefi Sait Çakırlı’nın eşi, İlknur Çakırlı ve Yeşim Konuksever’in anneleri, İrem Tümer Görgülü’nün anneannesi, Miray ve Emir Çakırlı’nın babaanneleri Ulviye Çakırlı vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Özkaya Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.