Sakine SORGUT

İspat Cami Mahallesi halkından merhum Ahmet Sorgut'un eşi,  Kebire, Sevim, Safiye'nin anneleri, Hayrı, Nazif ve merhum Recep Yavuz'un kayınvalideleri, Volkan, Gökhan, Ebru, Kadriye, Murat, Sedef, Serhat ve Emel'in anneanneleri Sakine Sorgut vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Karaağaç Cami'nden alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Süleyman KESKİN

Karlıköy eşrafından merhum Bayram ve Ümmiye Keskin'in oğulları, Nebiye Keskin'in eşi, Meral Özkan ve Oktay Keskin'in babası, Fatma Aksu, Hatice Çelik, Recep ve İsmail Keskin'in ağabeyleri Süleyman Keskin vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Karlıköy'de toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ahmet ÇALIŞKAN

İspat Cami Mahallesi halkından merhum Esma Çalışkan'ın eşi, belediye emeklisi Yüksel ve emekli öğretmen Yılmaz Çalışkan'ın babaları, Fikriye ve Zerrin Çalışkan'ın kayınpederleri, Göksel, Anıl,  Görkem ve Esma Işıl Çalışkan'ın dedeleri emekli öğretmen Ahmet Çalışkan vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Tahta Cami'den alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.