Halime AYDIN

Kadıköy halkından, merhum Arif Aydın’ın eşi, Fatma Boz, Ayşe Elgün, Mümin Aydın, Zeynep Kızıl, Kamile Peker ve Hasan Aydın’ın anneleri, Davut Aydın ve Mümin Aydın’ın babaanneleri, Dilaver Boz’un anneannesi Halime Aydın vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Kadıköy’de toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Demir Ali ESEN

Karlıköy halkından, merhume Mümine Esen’in eşi, İsmail, Ekrem, Aziz, Remziye, Bahtiye, Sevgül ve Ümmiye’nin babaları Demir Ali Esen vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Karlıköy’de toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Samiye BULURMERİÇ

Keşan halkından, Şakir Bulurmeriç’in eşi, Azime Yağcı ve Kader Ayduran’ın anneleri, Muharrem Ayduran ve Emre Yağcı’nın kayınvalideleri, Ahmet Durak, Süleyman Durak ve merhume Sıdıka Köseler’in kardeşleri, Ali Durak’ın halası Samiye Bulurmeriç vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mustafa BİRBİLEN

Büyük Cami Mahallesi halkından, Fatma Birbilen’in eşi, İbrahim, Mustafa ve Mehmet Birbilen’in babaları, Ahmet Birbilen, Mehmet Birbilen, Fatma Ayarp’ın kardeşleri Mustafa Birbilen vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet,  ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.