SEZAİ GENÇ

İpsala Hacıköy halkından merhum Muammer, Murat ve Mesut Genç’in babaları, Fatma Genç’in eşi emekli öğretmen Sezai Genç (70)  vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü kılınan öğlen namazının ardından Hacıköy Mezarlığı’na defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

RABİYE CAYMAZ

Cumhuriyet Mahallesi halkından İzzet Caymaz’ın eşi, Atuş, Aydın, Ersin ve Aysun Caymaz’ın anneleri, Hüsamettin, Osman İşlek, Kadriye Kahveci, Şadiye Taş ve Sabriye Çetin’in kardeşleri, Şefiye Meriç, Hürmüz Caymaz ve merhum Hasan Caymaz’ın yengeleri Rabiye Caymaz (63) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğlen namazının ardından Özkaya Cami’inden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

FATMA İMRAK

Merhum Ahmet Çalışkan ve merhume Ayşe Çalışkan’ın kızları, Cahit İmrak’ın eşi, Zeynep Bingöl, Zeliha Tüfekçi, Salik İmrak ve Semiha Güzel’in anneleri, Harun Bingöl, Ümit Tüfekçi ve Ahmet Güzel’in kayınvalideleri Fatma İmrak (67)vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SELAMİ YANAR

Pırnarköy halkından Hasan ve Sefiye Yanar’ın oğlu, Cemalettin Yanar’ın kardeşi, Beyami Yanr, Kerami Yanar ve Ayşe Çetinbaş’ın ağabeyleri Selami Yanar (45) vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Pırnarköy’de toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.