Recep KALAYCI

Paşayiğit Mahallesi halkından merhume Saniye Kalaycı'nın eşi, Bedriye Çakır, Bahriye Kalay, Sabri, Sebahattin Selahattin Kalaycı'nın babaları Recep Kalaycı (92) vefat etti.

Cenazesi dün ikindi namazının ardından Paşayiğit Mahalle Mezarlığı'na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  

Ayşe GÜNDOĞDU

Karahisar Köyü halkından merhum Osman Gündoğdu'nun eşi, Hatice Binbay, Hüseyin Gündoğdu, Gülfize Güvenç, Güler Gündoğdu, Gülser Kırım, Osman Gündoğdu, Mesut Gündoğdu, Fatma Gündoğdu'nun anneleri, Asiye Gündoğdu (93) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Karahisar Köyü'nde toprağa verildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güler KAYA

Büyük Cami Mahallesi halkından merhum İbrahim ve merhume Fatma Engin'in kızı Emekli Zirai Donatım Kurulu Müdürü İsmet Kaya'nın eşi Güler Kaya (69) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yeni Cami'den alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ve başsağlığı dileriz.

Ahmet KENAR

Keşan eşrafından merhum Ömer Kenar ve Samiye Kenar'ın oğlu, İpek Kenar'ın eşi, Kaan ve Şimal Kenar'ın babası, Şeref ve Nursel Kenar'ın kardeşi, Melek Çakırt ve Dilek Saltık'ın enişteleri, Poşetçi Ahmet Kenar vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Hersekzade Ahmet Paşa Cami'nden alınarak sora Enez Yolu Mezarlığı'na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ve başsağlığı dileriz.

Nursel AKSOY

Yeni Mahalle eşrafından merhum Ali ve Emine'nin kızı, Ziraat Bankası'ndan emekli Turhan Aksoy'un eşi, Turgay Aksoy'un annesi, Ayşe Aksoy'un kayınvalidesi, Tuğdem Aksoy'un babaannesi Nursel Aksoy vefat etti. Cenazesi dün Asri Mezartlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.