Demir KÖMÜR

Yenimescit Mahallesi halkından Necibe Kömür'ün eşi, Remziye ve Demir Kömür'ün oğlu, merhum Zeynep Örmen, Kadın Örtün, Ayşe Kömür, Mustafa, Hasan, Kara Ali, Durmuş Kömür'ün kardeşleri, Recep, Necla ve Necdet, Demir Kömür'ün babaları Demir Kömür (77) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından İki Şerefeli Çarşı Cami'nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hasan İŞBİLEN

Şabanmera Köyü halkından merhume Fatma İşbilen'in eşi, Emriye Arabacı, Ayşe Gürpınar, Zübeyda Erdoğan, Sadiye Meriç, Ünzüle Çolakoğlu ve Emine Öztürk'ün babası Hasan İşbilen (94) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Şabanmera Köyü'nde defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma SARPDAĞ

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından merhum Hasan Sarpdağ'ın eşi, Tuncay Sarpdağ, Mualla Eğilmez ve Necla Elmaz'ın anneleri Fatma Sarpdağ (87) vefat etti. Cenazesi öğle namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.