Hüseyin DEMİRBOZAN

Yenimescit Mahallesi halkından, Sezgin Demirbozan’ın eşi, Barış Demirbozan, Gülşan Avcu ve Alev Kalburderen’in babaları Hüseyin Demirbozan (67) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Türkan YILMAZER

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından, astsubay merhum Mehmet Yılmazer’in eşi, zabıta Aykut Yılmazer ve Ayhan Yılmazer’in anneleri, noter Ahmet Yılmazer’in yengesi, Emirkan ve Mehmetcan’ın babaanneleri Türkan Yılmazer (75) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Saray Avluları Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet Ali KIZILCA

Cumhuriyet Mahallesi halkından, eski inşaat ustalarından, Adile Kızılca’nın eşi, Halil ve Mehmet Kızılca, Nursel Kahramanoğlu ve Fatma Ayvaz’ın babaları, Emine ve Seval Kızılca, Ramazan Kahramanoğlu ve Mehmet Ayvaz’ın kayınpederleri, Ergin, Ercan ve Aydın Kızılca, Gözde Kahramanoğlu ve Mert Ayaz’ın dedeleri Mehmet Ali Kızılca (88) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Özkaya Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.0