Şaban AKKAYA

Paşayiğit Mahallesi halkından Arife Akkaya’nın eşi, Ayşe Geçim, Havva Güven, Hatice Arabacı, Fatma Sürün’ün babaları, Şaban Akkaya (92) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğlen namazının ardından Paşayiğit Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Şemseddin TAŞ

Kızkapan Köyü halkından İkbal Taş’ın eşi, Hakan Taş ve Şenay Erikçi’nin babaları, Ramazan Erikçi ve Hacer Erdoğan Taş’ın kayınpederleri, Rüzgar Erikçi’nin dedesi Şemseddin Taş vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü ikindi namazının ardından Kızkapan Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Seher KIŞLIK

Keşan halkından merhum emekli öğretmen Abdurrahman Kışlık’ın eşi, Ülkü Ferit, Fzilet Özenç’in anneleri, Raif Ferik’in kayınvalidesi, Neval ve Berke’nin anneanneleri, Vedat ve Semra Parlatıcıbilek’in teyzeleri Seher Kışlık vefat etti. Cenazesi dün öğlen namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.