Firdes ULAŞ

İspatcami Mahallesi halkından eski otobüsçülerden merhum Samsunlu Hüseyin Ulaş’ın eşi, Süleyman Ulaş, Mehmet Ulaş ve Serpil Tavukçu’nun anneleri, Mustafa Tavukçu ve Mert Tavukçu’nun anneanneleri, Melis Ulaş’ın babaannesi, Hayriye Ulaş, Menşure Ulaş ve merhum Bülent Tavukçu’nun kayınvalidesi Firdes Ulaş (89) vefat etti. Cenazesi dün Yeni Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Şazile YARİMOĞLU

Boztepe Köyü halkından merhum Necip Yarimoğlu’nun eşi, Necmi Yarimoğlu, merhum Ali Yarimoğlu, Nurettin Yarimoğlu, Bünyan Yarimoğlu, İlhan Yarimoğlu, Adile Özveri, Necibe Kuru ve Kıymet Engin’in anneleri Şazile Yarimoğlu vefat etti. Cenazesi dün Boztepe Köyü’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Saadet ÖZTİKEN

Merhum Ahmet Öztiken’in eşi, Yücel Öztiken Duygulu, Yücel Üstüntürk ve Mehmet Öztiken’in anneleri, Nail Üstüntürk’ün kayınvalidesi Saadet Öztiken vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Bahçeköy’de toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sevim CEVİZ

Enez Hasköy halkından, merhum Hamdi Ceviz’in eşi, İlhan Ceviz ve Ürküş Yıldırım’ın anneleri, Fatma Ceviz ve merhum Fehim Yıldırım’ın kayınvalideleri, Çiler Uybaş ve Çiğdem Çevik’in babaannesi, Özlem Yıldırım ve Özge Yıldırım Kara’nın anneannesi Sevim Ceviz vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Hasköy’de defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma BÜYÜKÇINAR

İzzetiye halkından Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden merhum Sait Büyükçınar’ın eşi, Ferah, Mehmet, Bera ve Semra’nın anneleri, Nevzat Topuz, Kemal Ay, Ahmet Kanmaz ve Semaniye’nin kayınvalideleri, Ali, Çağlar Topuz, Armağan, Şule Ay, Oğulcan Kanmaz, Tugay ve Burkay Büyükçınar’ın babaanneleri, Fatma Büyükçınar vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Özkaya Cami’nden alınarak İzzeti Mahallesi’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.