HÜSEYİN ALTIN

Bahçeköy halkından Şakire altın’ın eşi, Gökhan Altın ve Gülçin Altın’ın babaları, merhum İsmail Altın ve merhume Ayşe Altın’ın oğlu, Şerafettin Altın, merhum Hayrettin altın ve Emine Küçükakgül’ün kardeşleri Hüseyin Altın (65) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz Pazar günü ikindi namazının ardından Bahçeköy’de toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

REFİYE ÖZTOPUZ

Yenimescit Mahallesi halkından eski pazarcılardan merhum İbrahim ve merhume Fatma Öztopuz’un kızı, Murat ve Taner’in anneleri, Mustafa, Hasan, Nesrin ve Aynur’un ablaları Refiye Öztopuz (65) vefat etti. Cenazesi dün öğlen namazının ardından İki Şerefeli Çarşı Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’na defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SAMİ ALKAN

Dişbudak Köyü halkından Hafize Alkan’ın eşi, Hasan alkan, Erol Alkan ve Nefise Dede’nin babaları Sami Alkan vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Dişbudak Köyü’ne defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.