Hanife KANTAR

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkından, Hasan Doğru, Mesut Doğru, Ersin Doğru, Efkan Doğru, Erdin Doğru, Habibe Doğru, Refiye Pınarcı, Zeynep Ihlamur ve Emine Doğru’nun anneleri Hanife Kantar (75) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nizamettin DOĞAN

Yeşilköy halkından merhum Cemal Doğan, merhume Fatma Doğan’ın oğulları, merhum Mehmet Doğan’ın kardeşi, Adnan, Recep, Seviye ve Sabriye Doğan’ın amcaları Nizamettin Doğan vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Bilal DOĞAN

Danişment Köyü halkından Firdevs Doğan ve Buse Doğan’ın babaları, Sinan Doğan, Kenan Doğan ve merhum Kemal Doğan’ın ağabeyleri, merhume Necmiye Yıldız ve merhume Nazife Palas’ın kardeşleri, Uğur Doğan’ın amcası Bilal Doğan vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından, Danişment Köyü’nde defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.