Cemile CELLEK

Havsa Yeni Cami Mahallesi halkından, merhume Nasıf ve merhume Menşure Gül’ün kızları, merhum Ahmet Cellek’in eşi, Edirne İl Seçim Müdürü Sevil Cellek, Serap ve Selçuk Cellek’in anneleri Cemile Cellek vefat etti. Cenazesi dün Havsa’da kılınan cenaze namazının ardından Keşan Asri Mezarlık’ta verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Salih ERTUNÇ

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkından, Tesviye Ertunç’un eşi, Tuncay Ertunç, Sadiye Ağırbaş ve Sibel Topçu’nun babaları, Mehmet Topçu ve Mustafa Ağırbaş’ın kayınpederleri, Çağatay Ağırbaş, Nilsu Ağırbaş, Şeran Topçu, Yağmur Topçu, Emir Ertunç, Miray Ertunç’un dedeleri olan eski taksicilerden Salih Ertunç (79) vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sebahat GÜLMEZ

İspat Cami Mahallesi eşrafından PTT emeklisi İrfan Gülmez’in eşi, merhum Münire Sönmez, merhum Mehmet Gülmez ve merhum ayakkabıcı Cahit Gülmez’in yengeleri Sebahat Gülmez vefat etti.  Cenazesi dün İpsala’da kılınan ikindi namazının ardından İpsala’da defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.