Arif ÖZTÜRK

Yerlisu köyü halkından, Yasemin Öztürk’ün eşi, İlkay Öztürk ve Burcu Akbaş’ın babaları, Aziz Öztürk, Cevdet Öztürk ve Cem Öztürk’ün yeğenleri, merhum Hasan Öztürk’ün kardeşi Arif Öztürk vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yerlisu köyünde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Üzeyir ÖZTAÇ

Yenimescit Mahallesi halkından, Zekiye Öztaç’ın eşi, su tesisatçısı Göksel ve Gökhan Öztaç’ın babaları helvacı Üzeyir Öztaç vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Tahta Cami’den alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ümmü İŞBECER

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkından, merhum Hasan İşbecer’in eşi, Zeynep, Hüseyin ve Fatma’nın anneleri, Vadettin ve Mümine’nin kayınvalideler, Mesut, Gülçin, Murat ve Sibel’in anneleri, Nigar ve İlayda’nın babaanneleri Ümmü İşbecer (95) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.