Çiğdem ÖZEK

Yeni Mahalle halkından, sanayi ustalarından Cevat Özek’in eşi, Buse Özek’in annesi, Aynur Baysal ve Serkan Meşe’nin kardeşleri Çiğdem Özek (53) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğle namazının ardından Enseray Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sebiha AVKIRAN

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından, Mercan Köyü’nden Mustafa Avkıran ve merhume Fehime Avkıran’ın kızları, Arif ve Meliha Avkıran’ın kardeşleri, İsmet Avkıran’ın eltisi, Özge, Umut ve Arda Avkıran’ın halaları Sebiha Avkıran (57) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğle namazının ardından Yukarı Zaferiye Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nuriye DEMİRGEN

Kadıköy halkından, merhum Mustafa Demirgen’in eşi, İsmail Demirgen, Ayşe Gündüz ve Zeynep Elgün’ün anneleri Nuriye Demirgen (81) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğle namazının ardından Kadıköy’de toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.