Ramiz KONMAZ

Küçükdoğanca köyü halkından Alahattin ve Sadettin Konmaz, Nuriye Haşlak'ın babası, Ramiz Konmaz vefat etti. 

Ramiz Konmaz, dün, ikindi vaktinden sonra kılınan cenaze namazının ardından Küçükdoğanca Köyü'nde toprağa verildi. Merhum'a  Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.

Sebile ASLAN

İspat Cami Mahallesi halkından Merhum Muhtar Aslan'ın eşi, Havva Çakıroğlu, Rabiye Yeniatakan, Emekli Yağlı Toğumlar ve Tarım Kredi Müdürü Şaban Aslan, Merhum Emekli Astsb. Fikret Aslan'ın annesi, Emekli Öğretmen İbrahim Kurulgan'ın halası, Sebile Aslan vefat etti. 

Sebile Aslan,dün, ikindi vaktinden sonra kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Camii'nden alınarak Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Merhume'ye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz. 

Rauf Yalçın AKAY

Keşan halkından Keşan emekli tekel müdürü Merhum Hacı Sadık Akay ve Nazife Akay'ın oğulları, Güzin Akay' ın eşi, Özlem Sınmaz, Murat Akay ve Hande Türetken' in babası, Merhum Cengiz, Tahir, Haluk Akay ve Şükran Yöney'in ağabeyi, Tüm Emekliler Derneği, Keşan Beşiktaşlılar Derneği eski başkanı ve Önder Gazetesi'nin eski köşe yazarı Rauf Yalçın Akay vefat etti. 

Rauf Yalçın Akay, dün, saat 12.00’de İstanbul Büyük Çamlıca Camii'nden alınarak Taşdelen Valide Sultan Mezarlığı' nda toprağa verildi. Merhum'a  Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.