Hacı Raif BÜYÜKEREN

Merhum aşçı Ali Büyükeren'in oğlu, merhum Hacı Hafize Büyükeren'in eşi, Keşan esnaflarından Ali Büyükeren, Keşan Yusuf Çapraz Lisesi öğretmenlerinden Turgay Büyükeren ve Edirne Maliye'de çalışan Nuray Büyükeren'in babaları, Hafize Yarluğ, Merve Bayrak, Büşra Büyükeren, Kutluhan Dıramalı ve Ceren Büyükeren'in dedeleri Hacı Raif Büyükeren vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Saray Avluları Cami'nden alınarak Asri Mezarlık’ta defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Recep YILMAZ

Yerlisu Köyü halkından Nergiz Yılmaz’ın eşi, Cemal, Murat, Mustafa, İsmail ve Sulhiye Toprak’ın babaları, Şaban Yılmaz ve Fatma Yılmaz’ın ağabeyleri Recep Yılmaz (75) vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yerlisu Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Tezer Teoman ÇOMER

Merhum Behlül Teoman Çomer ve merhume Emine Nigar Teoman Çomer'in oğlu, merhum Tanzer Teoman Çomer'in kardeşi, Hayri Teoman Çomer'in ağabeyi, Sevtap Uzun ve Serhat Teoman Çomer'in babaları, Fatih Kazım Uzun'un kayınpederi, Uluç Uzun, Alpercan Uzun, Derin Teoman Çomer ve Yağızhan Teoman Çomer'in dedeleri, Sevim Teoman Çomer'in eşi Tezer Teoman Çomer vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Yeni Cami'den alınarak Asri Mezarlık’a defnedilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.