Eşref BİNBAY

Merhum Ahmet ve Sefiye Binbay’ın oğulları, merhum Mustafa Binbay’ın kardeşi, Hatice Binbay’ın eşi, Aysun ve Mehmet Binbay’ın babaları, sanayi eşrafından Eşref Binbay vefat etti. Cenazesi dün Cuma namazının ardından Karaağaç Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Zeynep ERGÜN

Karacaali Köyü halkından, merhum Mehmet Ali Gökçen ve merhume Ürke Gökçe’nin kızları, Mustafa Ergün’ün eşi, Üzeyir Ergün ve İsmigül Bozkurt’un anneleri, Mümin Bozkurt’un kayınvalidesi, Ayberk ve Aybüke Bozkurt’un anneanneleri Zeynep Ergün vefat etti.

Cenazesi dün Cuma namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hüseyin ÖZTÜK

Cumhuriyet Mahallesi halkından Hava Öztürk’ün eşi, Ayhan Öztürk ve Nezahat Bozdağ’ın babaları Hüseyin Öztürk vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Özkaya Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.