Hazime YILDIZ

Kadıköy halkından merhum Sefer Merhume Asiye Aydın'ın kızları, merhum Mümin ve merhume Zeynep Yıldız'ın gelinleri, Zarif Yıldız'ın eşi, Özlem Onbaşılar'ın annesi, Erkan Onbaşılar'ın kayınvalidesi, Taha ve Sıla Onbaşılar'ın anneanneleri Hazime Yıldız vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Recep YILMAZ

Yerlisu Köyü halkından  Nergiz Yılmaz'ın eşi, Cemal, Murat, Mustafa, İsmail, Sulhiye Toprak'ın babaları, Şaban Yılmaz ve Fatma Yılmaz'ın ağabeyleri Recep Yılmaz (75) vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yerlisi Köyü'nde defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Üzeyir GÖKÇEN

Kozköy halkından merhum Şükriye Gökçen'in eşi, Selim Ünsal,  Merhum Kazım Gökçen, Fakiye Altıntaş ve Şaban Gökçen'in babaları, Ramazan Ünsal, Gülser Gökçen, Fatma Gökçen, Osman Altıntaş ve Mefaret Gökçen'in kayınpederleri, Bilge Bahattin Ünsal, Eylem Hyams, Murat Gökçen, Uygar Nadir Gökçen, Gamze Altıntaş Aktaş, Nazlı Gökçek Kütük, Gözde Gökçen Karaman ve Barlas Seralp Gökçen'in dedeleri eski Kozköy Muhtarı Üzeyir Gökçen vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Kozköy'de defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.