HAVVA TÜRKKAN

Karacaali Köyü halkından merhum Emin Türkkan’ın eşi, Emin, Ali, merhum İsmail Türkan ve Ayşe Koru’nun anneleri Havva Türkkan vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz pazar günü Karacaali Köyü’nde defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SABRİ CANBAZ

Paşayiğit Mahallesi halkından Fethiye Canbaz’ın eşi, Mesut Canbaz, Engin Canbaz, Fikret Canbaz, Nalan Canbaz, Nazan Borca’nın babaları Sabri Canbaz vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz pazar günü öğlen namazının ardından Paşayiğit Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ASİYE KABAKAN

İspatcami Mahallesi halkından merhum Mehmet Kabakan’ın eşi, Yüksel Başterzi, Nurten Güldrüren, Ayşe Kuzu, Nurcan Kabakan ve Mehmet Kabakan’ın anneleri, Ahmet Başterzi, Ali Güldüren, Mustafa Kuzu ve Ebru Kabakan’ın kayınvalideleri Asiye Kabakan vefat etti. Cenazesi dün öğlen namazının ardından Karaağaç Camii’nden alınarak Asri Mezarlık’ta defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MEHMET KARABAŞ

Cumhuriyet Mahallesi halkından merhum Habil Karabaş ve merhume Hafize Karabaş’ın oğulları, merhum Ahmet Karabaş, merhum Esat Karabaş, merhume Fatma Akıncı, Osman Karabaş ve Maide Başarı’nın kardeşleri, İrem Karabaş’ın babası Mehmet Karabaş vefat etti. Cenazesi dün öğlen namazının ardından Kılıçköy’de toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

FEHİM AKBUNAR

Şabanmera Köyü halkından Mürvet Akbunar’ın eşi, Ahmet Akbunar ve Sevgi Meriç’in babaları, Esra Akbunar, Bryza Akbunar ve Mete Meriç’in dedeleri Fehim Akbunar vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Şabanmera Köyü’nde defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MEHMET KURT

Paşayiğit Mahallesi halkından Sabri ve Hanife Kurt’un oğlu, Saime Kurt’un eşi, Gülşah ve Görkem’in babaları, Havva, Saniye, Nesibe ve Ziya Kurt’un ağabeyleri Mehmet Kurt vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Paşayiğit Mahallesi’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.