Mehmet ÖZTOP

Yenimescit Mahallesi halkından, merhum Hüseyin Öztop ve merhume Ayşe Öztop’un oğulları, Hülya Yavaşlardan, Sıdıka İncirli ve Murat Öztop’un ağabeyleri, Şahin, Ayşe ve merhum Hüseyin Öztop’un babaları, Nevin Öztop’un eşi Mehmet Öztop vefat etti. Cenazesi dün, Cuma namazının ardından İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mustafa YILDIZ

Erikli Köyü halkından, merhume Fatma ve merhum Salih Yıldız’ın oğulları, merhume Ayşe Yıldız’ın eşi, İsmail ve Eyüp Yıldız ile Müzeyyen Uysal’ın babaları, Güler Cinci, İlhan, Erdem ve Emre Yıldız, Gizem ve Çağrı Uysal’ın dedeleri ‘İnzibat’ lakaplı Mustafa Yıldız vefat etti. Cenazesi dün Erikli Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Saadettin ÖZTÜRK

İspat Cami Mahallesi halkından, merhum Ali Öztürk ve Ünzile Öztürk’ün oğulları, Neziye Eren ve Zahide Güner’in kardeşleri, Buket Keskin, Emre Öztürk ve Gökhan Öztürk’ün babalar Saadettin Öztürk vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Erikli Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Pembe GÜRBINAR

Şabanmera Köyü halkından, Nazif Gürbınar’ın eşi, Ahmet Gürbınar, Hatice Yıldırım ve Erdoğan Gürbınar’ın annesi, Ayşe Gürbınar ve Emine Gürbınar’ın kayınvalidesi olan Pembe Gürbınar vefat etti. Cenazesi dün Cuma namazının ardından Şabanmera Köyü’nde toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.