Şükriye ALTUNA

Koşan eşraf ından, merhum Hüseyin ve merhume Kadire Altuna'nın kızları, Şadan, Şadi ve Gürserin anneleri, Ebru Gecenik, Begüm Günay, Talip, Emrah, Taner, Şahin Tan'ın babaanneleri Şükriye Altuna vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Vasfiye GÜNDOĞAN

Merhum Hasan ve Hatice Kayan'ın kızları, merhum Muhsin ve Naciye Gündoğan'ın gelinleri, Salih Gündoğan'ın eşi, İnanç ve Unal Gündoğan'ın anne-leri, Gülçin ve Pelin Gündoğan'ın kayınvalideleri, Yiğit, Ceren ve Nefes Gündoğan'ın babaanneleri, Hasan Kayan, Salih Kayan, Fatma Ozan, Asiye Çelik, Naciye Norcu ve Cemile Atay'ın kardeşleri Vasflye Gündoğan vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Suluca Köyü'nde defnedildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ramazan ŞİMŞEK

Cumhuriyet Mahallesi halkından, Mukaddes Şimşek'in eşi, Mesut ve Özgür Şimşek'in babaları, Sevim Ceylan Şimşek ve Burcu Şimşek'in kayınpederleri Ramazan Şimşek (69) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Siğilli Köyü'nde toprağa verildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve ya-kınlarına başsağlığı dileriz.