Makbule KAYKI

Büyük Cami Mahallesi halkından merhum Hasan Kaykı'nın eşi, Osman, Cemal, Ender Kaykı'nın anneleri Makbule Kaykı (86) vefat etti. Cenazesi dün Asri Mezalık’a defnedildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mustafa YILMAZ

Karlıköy halkından Ümmü Yılmaz'ın eşi, Tülay Gülşen, Ayşe Turgay'ın babaları Mustafa Yılmaz (68) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Karlıköy'de toprağa verildi.  Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Emel HEPKARADUMANLI

Keşan halkından Muzaffer Hepkaradumanlı ve Nurten Hepkaradumanlı'nın kızları, Melek ve Mutlu'nun ablaları, Civan, Hayret ve Nail'in kardeşleri, Emeti, Çiğdem, Halit'in anneleri Emel Hepkaradumanlı (37) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından İki Şerefeli Cami'den alınarak Enez Yolu Mezarlığı'na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet SARILGAN

Keşan halkından Fahriye Sarılgan'ın eşi, Fikret Sarılgan, Rukiye Candar ve Seniha Ölmez'in babaları, Hilmi ve Asım Sarılgan'ın ağabeyleri, Arda Sarılgan, Serap Ölmez, Ali Osman ve Onur Candar'ın dedeleri eski pazarcılardan Kolombo lakaplı Mehmet Sarılgan vefat etti.  Cenazesi dün öğle namazının ardından Yörüker Cami'nden alınarak Asri Mezarlık’a defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.