Mustafa Müfit ÜNDER

Uzunköprü eşrafından, eski Tekel Müdürü Ahmet Zekir Ünder ile Fatma Ünder’in oğulları, emekli öğretmen Saadet Ünder’in eşi, Azade Sert’in babası, emekli polis Turan Sert’in kayınpederi, Bengüsü ve Buğra Sert’in dedeleri, emekli Albay Ümit Ünder ile emekli öğretmen Nilgün Meriç’in ağabeyleri emekli memur Mustafa Müfit Ünder vefat etti.  Cenazesi dün ikindi namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hatice YAVAŞ

İspat Cami Mahallesi halkından, merhum Üzeyir Yavaş’ın eşi, Ziraat Yüksek Mühendisi Özcan Yavaş ve Aysun Korkmaz’ın anneleri, Melike, Ege, Dilara ve Efe Yavaş’ın babaanneleri Hatice Yavaş (74) vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Karaağaç Cami’nden Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Latife ÖĞÜNÇ

Keşan halkından merhum Hacı İbrahim Bali ve Ayşe Bali'nin kızları, merhum Hayrettin Öğünç'ün eşi, Bilge Arabacı, Rıdvan Öğünç ve Nermin Arhatır'ın anneleri, Şeref Arabacı, Nergis Öğün ve Naci Arhatır'ın kayınvalideleri, Okyar, Orkan Arabacı, Seraç ve Akif Arhatır'ın anneanneleri, Derya Savaşçı, Deren Gülergün'ün babaanneleri Latife Öğünç vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Hersekzade Ahmet Paşa Cami'nden alınarak Asri Mezarlık’a defnedildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İbrahim ASLAN

Karlıköy halkından merhum Hüseyin, merhume Ayşe'nin oğlu, Hatice Aslan'ın eşi, Fatma Tunca, Rahime Küçükavcu, Meryem Arabacı, Ayşe Makinacı, Asiye Atay'ın babaları, Mehmet Tunca, İrfan Küçükavcu, İsmail Arabacı, İrfan Makinacı, Erkan Atay'ın kayınpederleri, Semra Küçüker, Ali Küçükavcu, Hüseyin, Gökhan Arabacı, Sezer Makinacı, Elif, Emre Atay'ın dedeleri, emekli imam İbrahim Aslan vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yukarı Zaferiye Cami'nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı'na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Orhan TEMİZ

Paşayiğit Mahallesi halkından merhum Selami Temiz ve merhume Saliha Temiz'in oğulları, Meryem Temiz'in eşi, Melahat Yeşil, Havva Boz, Azize Evcimen'in kardeşleri Orhan Temiz  (58) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Paşayiğit Mahalle Mezarlığı'na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.