SAFİYE GEVGİLİ

Çamlıca Köyü halkından Mustafa Gevgili’nin eşi, Erol Gevgili, Nuriye Poturlu, Lütfiye Baykal ve merhume Selvinaz Lodos’un anneleri, Zeynep Gevgili’nin kayınvalidesi Safiye Gevgili (93)vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğlen namazının ardından Sarayavluları Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YAŞAR BURGAZ

İspat Cami Mahallesi halkından merhume Nebibe Burgaz’ın eşi, Birsen Karlıdağ, Nursen Öztürk, Ayşen Burgaz ve Erdal Burgaz’ın babaları, Sebahattin Karlıdağ, Hüseyin Öztürk ve Nilgün Burgaz’ın kayınpederi Yaşar Burgaz (84) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğlen namazının ardından Asri Mezarlık’ta defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

FERAH ERDEM

 Merhum Hasan Karlıdağ ile Merhume Nazmiye Karlıdağ'ın kızı, Merhum Tahir Erdem'in eşi, Hüseyin Erdem, Hasan Erdem, Gürsel Geze ver Fatoş Akın'ın annaleri Ferah Erdem (81) vefat etti Cenazesi dün öğle namazına müteakiben Yukarı Zaferiye Camii'nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı'na defnedildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarıan sabır ve başsağlığı dileriz.

AYŞE ERDUVAN

Paşayiğit Mahallesi halkından Ismanlı Hasan Erduvan ve Ayşe Erduvan'ın kızı, Hasan Erduvan ve Havva Dalkıran'ın kardeşleri, Emin Erduvan, Ahmet Albayrak, Hülya Erduvan'ın yeğeni Ayşe Erduvan (59) vefat etti. Cenazesi dün öğle nemazına müteakiben Paşayiğit Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

HÜSEYİN BOZKURT

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından Merhume Hatice Bozkurt ve Merhum Kadim Bozkurt'un oğlu, Ayfer Bozkurt, Mümin Bozkurt ve Demir Bozkurt'un ağbileri, Fatma Korkmaz, Aysel Özkaya, İbrahim Bozkurt, Şaban Bozkurt'un kardeşleri Hüseyin Bozkurt vefat etti. Cenazesi dün İkindi Namazınz müteakiben Yuları Zaferiye Mahallesi Camii'nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı'na defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi cve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.