Recep DEMİRKOL

Keşan Yeni Mescit mahallesi halkından merhum Ekrem Demirkol ve Fatma Demirkol'un oğlu Hüseyin,  Ayşe, Kadriye, ve Sevil'in abileri Fatih ve Seda Demirkol'un babaları, geçen pazar günü Recep Demirkol hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. 

Hayrettin NALBANTLAR

Akçeşme Köyü Büyük Camii mahallesi halkından merhum Ali ve Fatma Nalbantların oğlu, Erdal Nalbantlar ve Ergül Karakaş'ın babaları, Aysun Nalbantlar ve Tuğrul Karakaş'ın kayınpederi Fatma Nalbantlar'ın eşi geçen pazar günü Hayrettin Nalbantlar hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. 

Meliha YILMAZ

Emekli Öğretmen Şenol Yılmaz'ın eşi; öğretmen Sinem Arslan'ın annesi, avukat  Can Arslan'ın kayınvalidesi, Öykü Arslan'ın anneannesi, Nazmiye Bağdat ve Behiye Mert'in kardeşleri emekli öğretmen geçen pazar günü Meliha Yılmaz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. 

Ayşe TEZEL

İspat Cami Mahallesi halkından, merhum Ali ve merhume Fatma Alpat’ın kızları, Ahmet Tezel’in eşi, Hasan Tezel ve Biğben Tufan’ın anneleri, Nurcan Tezel ve Serkan Tufan’ın kayınvalideleri, Semiray Tezel’in babaannesi Ayşe Tezel vefat etti. Cenazesi dün öğle cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma YILMAZ

Enez Gülçavuş Köyü halkından Hasan Yılmaz’ın eşi, emekli öğretmen Hasan Yılmaz, Şenol Yılmaz, Muzaffer Yılmaz, Yıldıray Yılmaz, Havva Uğurlu ve Nebahat Karakaş’ın anneleri Fatma Yılmaz (95) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Gülşavuş Köyü’nde defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.