Firdes BATMAN

Yukarı Zaferiye Mahallesi merhum Üzeyir Batman’ın eşi Sevil Baydar, Rasim Batman ve Hüsnü Batman’ın anneleri, merhum Hikmet Baydar ve Bihter Batman’ın kayınvalideleri, merhum Yekta Baydar’ın anneannesi, Nükhet, Melda, Demet ve Eralp’in babaanneleri olan Firdes Batman vefat etti. Cenazesi dün ikindi vakti namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Rahmi ŞENOCAK

Aşağı Zaferiye Mahalesi halkından, Bahriye Şenocak’ın eşi, merhum Ramadan ve Şakir Şenocak ile Nazife Ertürk’ün ağabeyleri, Rafet, Mutlu ve Samet Şenocak’ın babaları pazarcı Rahmi Şenocak vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Saray Avluları Cami’nden alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ayşe KUŞKONMAZ

Merhum Hüseyin Kuşkonmaz’ın eşi, Faruk ve Tarık Kuşkonmaz’ın anneleri, Emine Kınık, Fatma Koru, Ali Meriçoğlu ve merhum Ömer Meriçoğlu’nun ablaları, Nail Koru ve Kerami Kınık’ın baldızı, Merve, Melike, Defne ve Eray’ın babaanneleri Ayşe Kuşkonmaz vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yukarı Zaferiye Mahallesi Cami’nden Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kadir ÇELİK

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi halkından, merhum Hüseyin ve Nevriye Çelik’in oğulları, Hüseyin, Serkan ve Gül’ün babaları, Ramadan, Hüseyin, Şahsine, Emine ve Gülten’in ağabeyleri Kadir Çelik vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.