Hafize TÜRKAY

Malkara Yılanlı Mahallesi’nden merhum Mümin Türkay’ın eşi, Şerife İçkır, İsmail Türkay, Ürkiye Yıldırmış ve Recep Türkay’ın anneleri Hafize Türkay (83) vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğlen namazının ardından Yılanlı Mahallesi’nde defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma MİNİSKER

Merhum Kemal Minisker’in eşi, Op. Dr. Zuhal Minisker, merhum Hilmi Minisker ve Nihal Akyol’un anneleri, Nesrin Minisker ve Volkan Akyol’un kayınvalideleri, Gözde ve Bilge Minisker’in babaanneleri, Kemalcan Akyol’un anneannesi Fatma Minisker vefat etti.

Cenazesi dün memleketi Niğde’de toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sıdıka DURMAZ

İstasyon Mahallesi halkından, merhum Salih Mehmet Durmaz’ın eşi, Celali ve Celalettin Durmaz’ın anneleri Sıdıka Durmaz (87) vefat etti.

Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü ikindi namazının ardından İstasyon Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güllüşan TETİK

Yenimescit Mahallesi halkından, merhum Ahmet Katrancı ve merhume Ayşe Katrancı’nın kızları, Mustafa Tetik’in eşi, Gökhan, Levent, Mustafa, Ferdi, Zila, Sibel ve Makbule Tetik’in anneleri Güllüşan Tetik (57) vefat etti. Cenazesi dün öğle vakti İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mustafa KARAGÖZ

Kozköy halkından, merhum Veli ve Cevriye Karagöz’ün oğulları, Şaziye Karagöz’ün eşi, Zeki Karagöz ve Kaniye Tuna’nın babaları, Cevriye, Ceyda ve Tayfun’un dedeleri Mustafa Karagöz vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Kozköy’de toprağa defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hüseyin SERİN

İstasyon Mahallesi halkından, Nursen Serin’in eşi, Gürkan ve Serkan Serin’in babaları, Arzu Serin’in kayınpederi mermerci Hüseyin Serin (69) vefat etti.

Cenazesi dün ikindi namazının ardından İstasyon Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.