İBRAHİM ÖZTOPUZ

Yenimescit Mahallesi halkından merhum Hasan Öztopuz ve Rabiya Öztopuz’un oğlu, Ahmet Umaç ve merhum Sabriye Umaç’ın damadı, Kadriye Öztopuz’un eşi, Gencay Öztopuz, Mustafa Öztopuz, Beyzanur’un babaları, Ferdi Öztopuz, Vedat Öztopuz ve Hasan Öztopuz’un kardeşler İbrahim Öztopuz vefat etti. Cenazesi önceki gün öğlen namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı’na defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

NUSRET DALKILIÇ

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından merhum Kudret Dalkılıç ve merhume Nazik Dalkılıç’ın oğulları, Mustafa, Hüseyin, Hicret Dalkılıç ve Gülsüm Işın ile Hülya Koman’ın kardeşleri Nusret Dalkılıç vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı’na defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HAMİDE YILDIRIM

Cumhuriyet Mahallesi halkından Süleyman Yıldırım’ın eşi Hamide Yıldırım vefat etti. Cenazesi dün öğlen namazının ardından Özkaya Camii’nden alınarak Enez yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MÜMÜN SEVİNÇ

Yenimescit Mahallesi halkından emekli müzisyen Seher Sevinç’in eşi, Dilber Uçar’ın babası, Levent Uçar’ın kayınpederi, Ürkiye Yaren, Elifnaz, Servinaz, Levent Mert’in dedeleri, TURİST Mümün Sevinç vefat etti. Cenazesi dün Cuma namazının ardından İki Şerefeli Çarşı Camii’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MEHMET GÜVERCİN

Merhum Kamil Güvercin ve Ayşe Güvercin’in oğlu, Emine Güvercin’in eşi, Kamil Güvercin ve Meral Canpolat’ın babası, Seyit Canpolat’ın kayınpederi, Umut ve Elifnaz’ın dedeleri Mehmet Güvercin vefat etti. Cenazesi dün Cuma namazının ardından Siğilli Köyü’nde defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.