Salih AKINCILAR

Yukarı Zaferiye Mahallesi halkından, merhum Hamdi Akıncılar ve Saliha Akıncılar’ın oğulları, Turgay Akıncılar ve Hasibe Alabak’ın ağabeyleri, Yıldız Akıncılar’ın eşi, Hamdi Berk ve Polat Akıncılar’ın babaları Salih Akıncılar (55) vefat etti. Cenazesi dün öğle namazının ardından Yukarı Zaferiye Mahallesi Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Halil KALEM

Şükrüköy halkından merhum Ali Kalem ve merhume Hafize Kalem’in oğulları, merhume Hafize Kalem’in eşi, Ferruh Kalem ve Aslı Ece Akar’ın babaları, Sebahat, Nebahat, Hanife, Mediha ve Müfettin Kalem’in kardeşleri Halil Kalem (72) vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Şükrüköy’de toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Zeliha DURAN

Yenimescit Mahallesi halkından, Kaya Duran’ın eşi, Naim ve Mail Duran ile Kolombo Necmiye Bağlan’ın anneleri Zeliha Duran (95) vefat etti.

Cenazesi dün öğle namazının ardından İki Minareli Çarşı Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma ÖZMEN

Karlıköy halkından, merhume Sabriye ve Abuş Şimşek’in kızları, merhum Mehmet oğlu Mustafa Özmen’in eşi, Cemalettin Özmen’in annesi, Emine Özmen’in kayınvalidesi, Batuhan ve Mustafa’nın babaanneleri Fatma Özmen vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Karlıköy’de defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ile yakınlarına başsağlığı dileriz.