Nebahat DURMAZ

Keşan eşrafından, merhum şekerci Rahmi’nin eşi, Semra Atlığ, DSİ emeklisi Serdar Durmaz ve merhum Nevzat Durmaz’ın anneleri, Önder Atlığ ve TREPAŞ emeklisi Şengül Turpçulu Durmaz’ın kayınvalideleri, Cenk ve Selen Atlığ’ın anneanneleri, Özge Durmaz Öztürk ve Müge Durmaz Şenbay’ın babaanneleri Nebahat Durmaz vefat etti. Cenazesi dün ikindi namazının ardından Yörüker Cami’nden alınarak Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ayşe ÇETİN

Koruklu Köyü halkından merhum Hüseyin Çetin, Fedai Çetin, Fatma Taşkıran, Gülay Yaman, Gülümser Dağlı ve Saliha Dağlı’nın anneleri, Tolga Çetin’in babaannesi Ayşe Çetin (80) vefat etti. Cenazesi dün Cuma namazının ardından Koruklu Köyü’nde defnedildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ümmügül KAVALAK

İspat Cami Mahallesi halkından, merhum Halil ve merhume Sümbüle Alpu’nun kızları, Nusret Kavalak’ın eşi, Oğulcan ve Sude’nin anneleri, Hüseyin Alpu, Fatma Alpu, Ayşe Tanı, Hayriye Kahveci ve Gülsüm Yaman’ın kardeşleri Ümmügül Kavalak vefat etti. ÜMMÜGÜL Cenazesi dün Cuma namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hüseyin ORHUN

Yenimuhacir halkından, merhum Hüseyin ve merhum Şaziye Orhun’un oğulları, Fatma Orhun’un eşi, merhume Gülümser Çelik, merhum Ahmet, Kerim, merhum İsmail ve merhum Mustafa Orhun’un kardeşleri, Güven Orhun, Neşe Barlak ve Melek Kanar’ın babaları, Semra Orhun, Özkan Barlak ve Serhat Kanar’ın kayınpederleri, Ati Deniz, Lider, Ata Melih, Azra ve Beyza’nın dedeleri Hüseyin Orhun vefat etti. Cenazesi dün cenaze namazının ardından Yenimuhacir’da toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yalçın OLUVAN

Çeltik Köyü halkından, Ahmet ve Gülümser Oluvan’ın oğulları, Nilüfer Şentürk’ün kardeşi, Neziha Oluvan’ın eşi, Batuhan Oluvan’ın babası, merhum Ceylan Oluvan ve Ufuk Oluvan’ın yeğeni, Erikli Köyü’nden merhum Sadık ve Emine Yıldız’ın damatları Yalçın Oluvan (51) vefat etti. Cenazesi dün ikindi vakti namazının ardından Çeltik Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.