Kermuş KAŞIKÇI

İspat Cami Mahallesi halkından, merhum Hüseyin Kaşıkçı’nın  eşi, merhum Arif Kaşıkçı ve merhum Mümin Kaşıkçı, Mülayim Kaşıkçı, Gülten Ercan, Gülümser Kahraman ve Ayten Ayman’ın anneleri Kermuş Kaşıkçı vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğle namazının ardından Tahta Cami’den alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ali ÇİFTÇİOĞLU

Merhum İsmail ve Hatice Çiftçioğlu’nun oğulları, Nafiye Çiftçioğlu’nun eşi, Seynur Gökçe, Şengül Çolak, İsmail Çiftçioğlu ve Aydın Çiftçioğlu’nun babaları, Ali Çolak, Cavit Gökçe, Feymenur Çiftçioğlu ve İlknur Çiftçioğlu’nun kayınpederi Ali Çiftçioğlu vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğle namazının ardından Küçükdoğanca Köyü’nde defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mümin KENAR

Boztepe Köyü halkından, merhum Recep ve Emine Kenar’ın oğulları, Şerife Kenar’ın eşi, Duygu Kas ve merhum Recep Kenar’ın babaları, Ali Kas’ın kayınpederi, Nihat Kenar, Hüseyin Kenar, Şaban Kenar, Şerife Kenar ve Hanife Dönmez’in kardeşleri Mümin Kenar vefat etti. Cenazesi geçtiğimiz cumartesi günü öğle namazının ardından Boztepe Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.