BERNA TANYOLAÇ

Keşan halkından Celil ve Berrin Tanyolaç'ın kızları, Onur Tanyolaç'ın ablası olan Berna Tanyolaç vefat etti.

Berna Tanyolaç, dün saat 15.30'da Şehitlik Parkı karşısındaki evinden alınarak İkindi vaktinde Hersekzade Ahmet Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

RAMİZE TÜMER

Keşan halkından Merhum Rüvende ve Selattin Turşucu'nun kızları, Merhum Fevzi Tümer'in eşi, Ferruh Tümer, Memduh Tümer, Numan Tümer, Perihan Dalkılıç, Emine Budak, Rukiye Kale ve Makbule Kara'nın anneleri, Kerim Tümer'in yengesi, Merhum Mustafa Dalkılıç, Süleyman Budak, Ali Osman Kale, Zati Kara'nın kayınvalidesi olan Ramize Tümer vefat etti.

Ramize Tümer, 8 Nisan 2018 Pazar günü ikindi vaktinde Yukarı Zaferiye Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ve ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

AYŞE ÖZDERE

Erikli Köyü halkından Merhum Ahmet ve Fatma Güneş'in kızı, Ahmet Özdere'nin eşi, Mehmet Özdere, Şükriye Ak'ın anneleri, Hüseyin Güneş, Ahmet Güneş, Mustafa Güneş'in ablaları olan olan Cem Karaca ve Cem Karaca'nın anneleri olan Ayşe Özdere vefat etti.

Ayşe Özdere, 8 Nisan 2018 Pazar günü ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Erikli Köyü'nde toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  

HÜSAMETTİN ÇELİK

Enez Çeribaşı Köyü halkından Fatma Çelik'in eşi, Aynur, Ayşe, Neşe, Filiz ve Savaş'ın babaları, Burçak, Kerem, Tolga ve İlsu'nun dedeleri, Ali Tonga, Selatin Meriç, Erol Bakakoğlu ve Belgin Çelik'in kayınpederi olan Hüsamettin Çelik vefat etti.

Hüsamettin Çelik, 8 Nisan 2018 Pazar günü öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Enez Çeribaşı Köyü'nde toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MUAZZEZ ARABACI

İspat Cami Mahallesi halkından Merhum Nazif Arabacı'nın eşi, Necdet ve Merhum Mustafa Arabacı'nın anneleri, Merhum Semra Kayar'ın kayınvalidesi, Erdoğan Arabacı, Müzeyyen Bulut ve Zeynep Taşkın'ın ablaları, Alper ve Ümit Arabacı ile Ayfer Çalış'ın babaanneleri olan Muazzez Arabacı vefat etti.

Muazzez Arabacı, 7 Nisan 2018 Cumartesi günü ikindi vaktinde Karaağaç Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.