EMİN KÜÇÜK

Paşayiğit Mahallesi halkından Hatice Küçük'ün eşi, Dilek ve Melek Küçük'ün babaları, Ramadan, Mustafa, İzzet ve Metin Küçük'ün kardeşleri olan Emin Küçük vefat etti.

Emin Küçük, 16.10.2017 Pazartesi günü ikindi vaktinde Paşayiğit Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Paşayiğit Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ÖMER BEGÜN

Keşan halkından Merhume Nadire Begün'ün eşi, Merhume Gülseren Açık, Şerif ve Şerafettin Begün'ün babası olan Ömer Begün vefat etti.

Ömer Begün, 16.10.2017 Pazartesi günü öğle vaktinde Yukarı Zaferiye Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

NEZİR ÖZTÜRK

Aşağı Zaferiye Mahallesi halkından Hatice ve Naci Öztürk'ün oğulları, Pazarcı Merhum Emin Güven ve Fatma Güven'in damatları, Yapı Kredi Personeli Hafize Öztürk'ün eşi, Finansbank Personeli Cansu Öztürk ve Ford Personeli Caner Öztürk'ün babaları, Nedim Öztürk, Nilgün Özbakan, Fatma Meriç, Havva Anlı, Bahar Geçdoğan'ın kardeşleri, Eski Kamyon Şoförü olan Nezir Öztürk vefat etti.

Nezir Öztürk, 15.10.2017 Pazar günü öğle vaktinde Sarayavluları Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SIDIKA BÖLÜKBAŞI

Emekli Öğretmen Hasan Bölükbaşı, Emekli Öğretmen Havva Akın, Öğretmen İsmet Bölükbaşı, Öğretmen Hikmet Bölükbaşı ve Nermin Atak'ın anneleri, Emekli Öğretmen Müzeyyen Bölükbaşı, Öğretmen Sevcan Bölükbaşı, Öğretmen Şükran Bölükbaşı ve Salih Atak'ın kayınvalideleri, Onur Bölükbaşı, Duygu Bölükbaşı, Utku Bölükbaşı, Koray Bölükbaşı, Dilem Bölükbaşı ve Eylül Bölükbaşı'nın babaanneleri, Güven Akın, Cenk Akın, Soner Atak'ın anneanneleri, Sıdıka Bölükbaşı vefat etti.

Sıdıka Bölükbaşı, 14.10.2017 Cumartesi günü ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Lalacık Köyü'nde toprağa verildi. 

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MÜMİN NORCU

Suluca Köyü halkından Zekiye Norcu'nun eşi, Hakize, Mustafa, Salih, Hilmi, Fatma ve Gülbeyaz'ın babaları, Hasan, Mehmet, Mehmet, Nimet, Müjgan ve Naciye'nin kayınpederleri olan Mümin Norcu vefat etti.

Mümin Norcu, 14.10.2017 Cumartesi günü ikindi vaktinden sonra kılınan cenaze namazının ardından Suluca Köyü'nde toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

KADİR VARLI

Keşan halkından Gülşen Varlı'nın eşi, Muhammed, Vahdet, Cansu, Pınar Varlı'nın babaları, Lastikçi İzzet'in oğlu olan Kadir Varlı vefat etti.

Kadir Varlı, 16.10.2017 Pazartesi günü öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından İstanbul Zeytinburnu Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MÜZEYYEN MEŞEGÜR

Beyköy halkından Hasan Meşegür'ün eşi, Özgür Meşegür ve Neşe Müsellimli'nin anneleri, Hasancan ve Çağdaş Müsellimli'nin anneanneleri, Mehmet Müsellimli ve Betül Meşegür'ün kayınvalidesi, Beyköy Muhtarı Necmi Yaman ve Necmiye Meşegür'ün ablası, Nazmi Yaman'ın kardeşi, Müzeyyen Meşegür vefat etti.

Müzeyyen Meşegür, 13.10.2017 Cuma günü ikindi vaktinde Beyköy Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Beyköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ