GÖNÜL BEZBAŞ ÖNER

Büyükdoğanca Köyü halkından merhum Süleyman Bezbaş ve Zeynep Bezbaş’ın kızı, Akif Öner’in eşi, Özüm ve Zeynep Ada Öner’in anneleri, Medya Keşan Gazetesi sahibi Mustafa Bezbaş ve Abdullah Bezbaş’ın kardeşleri, Bircan ve Göknur Bezbaş’ın görümcesi, Açelya, Başak, Begüm, Süleyman ve Eymen Bezbaş’ın halaları Gönül Bezbaş Öner vefat etti.

Gönül Bezbaş Öner, dün öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Büyükdoğanca Köyü  Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

REŞAT TUNCA

Kırklareli Babaeski halkından Merhum Ali Tunca ve Merhume Zümrüt Tunca'nın oğulları, Emekli Öğretmen Beyhan Tunca'nın eşi, Olcay ve Tuncay Tunca'nın babaları, İlhan Şalk, Nedret Katıksız ve Ayhan Şalk'ın enişteleri olan Emekli Öğretmen Reşat Tunca vefat etti.

Reşat Tunca, 29.10.2017 Pazar günü öğle vaktinde Aşağı Zaferiye Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MAHREME BAŞKAYA

Mahmutköy halkından Merhum Ali Başkaya'nın eşi, Refik, Şerif, Mesut, Adem, Şaban Başkaya'nın anneleri, Erkan, Serkan, Ali, Halit, Özay, Özge, Gökhan, İsmail, Onur, Nurşah Başkaya'nın babaanneleri olan Mahreme Başkaya vefat etti.

Mahreme Başkaya, 29.10.2017 Pazar günü ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Mahmutköy'de toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

MUSTAFA DEMİRHAN

Haydar ve Hürmüz Demirhan'ın oğlu, Nuri, Necmi, Kemal, Hatice'nin kardeşleri olan Mustafa Demirhan vefat etti.

Mustafa Demirhan, 28.10.2017 Cumartesi günü öğle vaktinde İki Minareli Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

MEMİŞ KARAGÖZ

Yeni Mescit Mahallesi halkından merhum Recep ve Selime’nin oğlu merhum Ahmet, Suzan ve Rabia’nın babaları Memiş Karagöz vefat etti.

Memiş Karagöz, 27.10.2017 Cuma günü ikindi vaktinde İki Şerefeli Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

ÜMMÜGÜL ÇAKIR

Keşan Beyköy halkından Çakır Hasan’ın eşi Ümmügül Çakır vefat etti.

Ümmügül Çakır, 27.10.2017 Cuma günü öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Beyköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.