HABER MERKEZİ

Gönül Bezbaş Öner'in öğle saatlerinde Büyükdoğanca Köyü'ne getirilen cenazesi evinde helallik alındıktan sonra camiye getirildi. Mustafa Bezbaş, kardeşi Abdullah Bezbaş ve Gönül Bezbaş Öner'in eşi Akif Öner taziyeleri kabul etti. Cenazeye Bezbaş ve Öner Aileleri'nin yanı sıra Keşan Kaymakamı Nuri Özder, CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Cengizhan Aktan, Salim Şevik, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege, CHP Uzunköprü İlçe Başkanı İnanç Sülüş, CHP İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uybaş, ADEN Okulları Kurucusu Sadık Baş, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri, eğitimciler, Keşan Final Temel Lisesi öğretmen ve öğrencileri ve yaklaşık 2 bin kişi katıldı.  

Gönül Bezbaş Öner’in cenazesi Keşan İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit tarafından öğle vakti kıldırılan cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.       

Gönül Bezbaş Öner, Büyükdoğanca Köyü halkında merhum Süleyman Bezbaş ve Zeynep Bezbaş’ın kızı, Akif Öner’in eşi, Özüm ve Zeynep Ada Öner’in anneleri, Keşan Final Temel Lisesi, ADEN Keşan Okulları Kurucu Ortağı ve Medya Keşan Gazetesi Sahibi Mustafa Bezbaş ile Abdullah Bezbaş’ın kardeşleri, Bircan ve Göknur Bezbaş’ın görümcesi, Açelya, Başak, Begüm, Süleyman ve Eymen Bezbaş’ın halaları idi.

Medya Keşan Gazetesi olarak ailemizin bir ferdi olan Gönül Bezbaş Öner’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor, merhume Gönül Bezbaş Öner’e Allahtan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.