AZİM KAYA

Suluca Köyü halkından Keşan Orman İşletme Müdürlüğü'nden Emekli Naciye Kaya'nın eşi, Ersin ve Kadir Kaya'nın babaları, Selma ve Özge Kaya'nın kayınpederleri, Çınar ve Defne Kaya'nın dedeleri olan Azim Kaya vefat etti.

Azim Kaya, geçen Cumartesi günü ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Suluca Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HAYRİYE DEĞİRMENDERELİ

Yenimuhacir Beldesi halkından Merhume Şemsi ve Merhum Bilal Ortaç'ın kızı, Merhum Ahmet Değirmendereli'nin eşi, Ülkiye Sert, Naciye Tiryakioğlu, Saim ve Habil Değirmendereli, Şefika Topçu, Fethiye Bozlak, Hanife Ünsal ve Ayşe Kahyaoğlu'nun anneleri olan Hayriye Değirmendereli vefat etti.
Hayriye Değirmendereli, geçen Pazar günü öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Yenimuhacir Belde Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

GÜLSÜM DİNÇER

İspat Cami Mahallesi halkından Lütfü ve Fatma Dinçer'in kızları, Zeynep Dinçer’in kardeşi, İkbal Ocak ve Mustafa Dinçer'in ablaları olan Gülsüm Dinçer vefat etti.

Gülsüm Dinçer, geçen Pazar günü öğle vaktinde Tahta Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

NAZMİYE DURAK

Keşan halkından Merhum Ahmet Durak'ın eşi, Merhum İbrahim Durak ve Neriman Durak ve Ali Durak'ın anneleri, Kemal, Fatma, Ayşe, Betül ve Gamze'nin babaanneleri, Hatice ve Zehra Durak'ın kayınvalidesi Nazmiye Durak vefat etti.

Nazmiye Durak, geçen Pazar günü öğle vaktinde Yukarı Zaferiye Mahallesi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.