MEHMET ELMAZ

Karlıköy halkından Ali Elmaz ve Merhume Ümmü Elmaz'ın oğlu, Fatma Elmaz'ın eşi, Ahmet, Süleyman, Hasan Elmaz, Fatma Yuvergan, Zeynep Duman'ın ağabeyleri, Özgün Elmaz, Serpil Özçakır'ın babaları, Birkaz Elmaz, Hüseyin Özçakır'ın kayınpederi, Sıla Elmaz, Mehmetcan, Miray Özçakır'ın dedeleri, Levent, Ercan, Sercan, Sarper, Buket Elmaz'ın amcaları, Gülçin, Fahriye Yuvergan, Hazel, Esra Duman'ın dayıları olan Mehmet Elmaz vefat etti.

Mehmet Elmaz, dün öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Karlıköy'de toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.     

HATİCE KIRDEMİR

Orhaniye Köyü halkından Ali Kırdemir'in eşi, İbrahim ve İsmail Kırdemir, Hamide Demirtaş, Nuray Yılmaz'ın ağabeyleri, Rahim Demirtaş, İlhami Yılmaz'ın kayınvalidesi olan Hatice Kırdemir vefat etti.

Hatice Kırdemir, dün öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Orhaniye Köyü'nde toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.    

HASAN TORLAKLI

Cumhuriyet Mahallesi halkından Refiye Torlaklı'nın eşi, Adem Torlaklı ve Sevinç Gürsel'in babaları, Fethiye Torlaklı ve Necmettin Gürsel'in kayınpederi, Nazif, Emre, Ertem'in dedeleri, Hüseyin Torlaklı'nın ağabeyleri, Ümit, Ülkü Torlaklı'nın amcaları, Eski Şoförlerden olan Hasan Torlaklı vefat etti.

Hasan Torlaklı, dün öğle vaktinde Özkaya Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.    

ESENGÜL BÜYÜKKOZ

Keşan halkından Merhum Ali, Merhume Azize Küçükkaraca'nın kızları, Merhum Mehmet Büyükkoz'un eşi, İlknur Gevşemezoğlu'nun annesi, Ercan, Engin ve Mali Müşavir Erkal Küçükkaraca'nın ablaları, Ahmet Gevşemezoğlu'nun kayınvalidesi, Esila Gevşemezoğlu'nun anneannesi olan Esengül Büyükkoz vefat etti.

Esengül Büyükkoz, dün öğle vaktinde Yukarı Zaferiye Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.