MUSTAFA AKGÜL

Keşan halkından Merhum Mehmet ve Saide Akgül'ün oğulları, Sevinç Akgül'ün eşi, Serap Birsel Pınar, Gazi Mehmet Erdem Akgül, Elif Eyiler'in babaları, Berk, Öykü Birsel, Feyza, Ceren Eylül Gazi, Serra Eyiler'in dedeleri olan Mustafa Akgül (Purço) vefat etti.

Mustafa Akgül, 31 Mart 2018 Cumartesi günü öğle vaktinde Karaağaç Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ÜMMİYE KESKİN

Karlıköy halkından Merhum Koca Bayram Keskin'in eşi, Süleyman Keskin, Recep Keskin, İsmail Keskin, Fatma Aksu, Hatice Çelik'in anneleri olan Ümmiye Keskin vefat etti.

Ümmiye Keskin, 31 Mart 2018 Cumartesi günü öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Karlıköy'de toprağa verildi.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

NURİ GÜNGÖRMÜŞ

Merhum Süleyman ve Hatice'nin çocukları, Gülşen ve Bülent'in babaları, Ceren, Yaren, Eren, Elif'in dedeleri olan Nuri Güngörmüş vefat etti.

Nuri Güngörmüş, 01Nisan 2018 Pazar günü öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Enez Yolu Mezarlığı'nda toprağa verildi

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

DOĞAN ÇAĞRI BAYSAL

İspat Cami Mahallesi halkından Keşan Devlet Hastanesi personeli Nesrin Baysal ve Sanayi Sitesi Oto Arda çalışanı Cüneyt Baysal'ın oğulları, Cansu Baysal'ın abisi, Merhum Süleyman ve Atiye Baysal'ın torunu, Mustafa ve Mehmet Baysal'ın yeğeni olan Doğan Çağrı Baysal vefat etti.

Doğan Çağrı Baysal, 2 Mart 2018 Pazartesi günü öğle vaktinde Karaağaç Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Keşan Belediyesi